Over BMB

TeamBMB

BMB Bouwmaterialen is met 15 vestigingen een van de marktleiders in België. En toch zijn we geen groot en afstandelijk bedrijf – integendeel! Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, dat zich verbonden voelt bij hun regio.

Onze ambitie

Onze ambitie is duidelijk: wij willen de beste bouwmaterialenhandel van België zijn. En met onze vier beloftes maken we dat waar: flexibele logistiek, vakkundig advies, betrokken medewerkers én uitgebreide voorraad. Dit kunnen we alleen realiseren met de juiste mensen, die net zo klantgericht zijn als wij. Zo bellen we bijvoorbeeld elke dag een deel van onze klanten om te vragen of ze tevreden zijn met ons en wat er beter kan. Jij belt je vrienden toch ook regelmatig?

 

De BMB Bouwmaterialen-cultuur

Bij BMB Bouwmaterialen is de relatie met onze klanten doorslaggevend voor ons succes. En die relatie, die creëer jij. De kans is namelijk groot dat je onze klanten gedurende de week vaker ziet dan je eigen maten.

Als we kijken naar de huidige medewerkers van ons #TeamBMB, zien we allemaal verschillende mannen en vrouwen. Maar ook een aantal overeenkomstige karaktereigenschappen, die we omschrijven als:

De 7 bouwstenen van ons succes

  • Betrouwbaar: je levert de juiste producten en geeft goede adviezen. En je komt je afspraken na, zodat de klant weet wat hij aan je heeft.
  • Verbinder: door samen te werken en elkaars talent optimaal te gebruiken, bereik je het beste resultaat.
  • Persoonlijk: de klant is bij ons geen koning, maar eerder je vriend. Je kent ‘m bij zijn voornaam, en zorgt ervoor dat hij ook jouw naam kent.
  • Proactief: omdat je je klanten zo goed kent, denk je met ze mee en ben je ze waar mogelijk een stap voor.
  • Actueel: jij weet wat er speelt in de (bouw)wereld, zodat we bij BMB nooit achter de feiten aanlopen.
  • Respect: je behandelt anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, en vindt geen vraag te gek.
  • Trots: je draagt elke dag bij aan het succes van #TeamBMB, de grootste bouwmaterialenhandel van ons land. Daar mag je trots op zijn!